Nyheder

2. februar 2023
Tak for hjælpen ved jagterne i 2022/23

Der skal lyde en stor tak til alle, som har hjulpet på vores jagter i jagtsæsonen 2022/23. Tak for timerne sammen, Jeres altid gode humør og den flotte indsats på dagene.

Læs mere
18. januar 2022
Tak for hjælpen ved jagter i 2021

Der skal lyde en stor tak til alle som har hjulpet ved vores jagter i jagtsæsonen 2021 – både som blæser, klapper osv. Tak for timerne sammen og jeres gode humør.

Læs mere
16. december 2021
Få udstillet din kunst i Vesterlunds bymidte

Hvis du har et kunstværk, som du ønsker at få udstillet udendørs, er det efter aftale muligt at få det udstillet i Vesterlunds nyrenoverede bymidte. Har det din interesse, er du velkommen til at kontakte godsforvalter Erik Roed.

Læs mere
16. december 2021
Vesterlund Bymidte står færdig

Dejlige huse/lejligheder er istandsatte og udlejes. Der er tænkt på miljøet og taget særlige hensyn til eksempelvis varmekilde og valg af materialer. Vi håber at det dejlige fællesareal vil skabe stor glæde for beboere. Overalt har vi mødt stor positivitet omkring projektet – det vil vi gerne takke for! Vi vil ved flere lejligheder forsøge […]

Læs mere
1. december 2021
Juletræstænding i Vesterlund

Kort før kalenderen viste 1. december holdte vi juletræstænding i Vesterlunds nye bymidte. Fremmødet var stort og vi havde en hyggelig eftermiddag sammen.

Læs mere